PUBLIC ANNOUNCEMENT – CORONA, COVID-19

Hej alla glada hojälskare! Hoppas ni mår bra efter rådande omständigheter. Det har inte undgått någon hur Coronaviruset har tagit samhället med storm. Vi som arrangör följer utvecklingen och för nära dialoger med samtliga banägare och arenor som vi ska besöka under kommande säsong.

Vi är inställda på att genomföra våra inplanerade event där vi har tagit fram en åtgärdsplan för hanteringen rörande Corona under våra event.

Det positiva under denna typ av event är just att vi har stora ytor att röra oss på, både i depå/parkeringsområden och även ute på banorna när vi har hjälm och skyddsutrustning på och får göra just det vi längtat så länge efter!

Åtgärder rörande Coronaviruset, Covid-19

 • Utökade möjligheter till handtvätt och handspritt finns tillgängligt (efter dialog med våra banägare och deras hanteringar.)
 • Handsprit utplacerade runt om på arenan
 • Lunch/mat – banorna erbjuder matlådor som kan hämtas samt andra potentiella sitt möjligheter istället för i större grupperingar
 • Säkerställer med bananläggning att dem vidtagit åtgärder med sina egna rutiner
 • Inga större folksamlingar
 • Incheckning direkt i applikationen
 • Allt läromaterial spelas in i förhand där du som kund kan ta del av detta via appen istället för i ”lärosalen” i gemensam grupp

Frågor & svar:

 • Vad händer om staten går in och begränsar folksamlingar ytterligare?
  Vi följer utvecklingen noggrant och för även dialoger med samtliga banägare för att vi ska vid sådant fall kunna ligga i framkant med åtgärder.
 • Om ni inte kan genomföra ett event, återbetalar ni mina pengar?
  Just nu jobbar vi efter att kunna genomföra alla våra tilltänkta event och följer utvecklingen noggrant. Skulle ett event inte kunna genomföras så ser vi över olika möjligheter och för där dialoger med alla banägare.

Vi önskar även att samtliga av våra kunder själva följer dem riktlinjer som sätts upp av Folkhälsomyndigheten. Ni kan via nedanlänk följa löpande information från www.folkhalsomyndigheten.se

Om du som kund har några som helst frågor eller funderingar så är ni välkomna att mejla oss på filip@backlundracing.se eller peter@multidesk.se

Önskar er alla en fin tid fram till vårt första event på Mantorp Park 21-23/4

Mvh

Filip Backlund & resten av Team Backlund