Karlskoga Motorstadion

Karlskoga Motorstadion eller som den allmänt kallas ”Gelleråsen” är den äldsta banan i Sverige, unik tack vare det faktum att du kan se hela banan från alla publik områden. Banan är också den enda banan som har en scoreboard så att publiken hela tiden kan följa resultatet.

www.karlskogamotorstadion.com

Mantorp Park

Mantorp Park är Sveriges främsta motorsportanläggning och här arrangeras varje år ett stort antal motorevenemang, varav några tillhör de största i Sverige och Europa.

www.mantorppark.com

Rudskogen Motorsenter

Rudskogen anses idag som en av Nordens mest utvecklade motorsport center. En depå och bana i senaste klass med fina faciliteter. Banan sträcker sig 3237 meter och har en del större nivåskillnader, för dig som vill åt en körupplevelse utöver det vanliga är Rudskogen ett måste.

www.rudskogen.no

Kymi Ring

Anläggningen som ligger cirka 10 mil öst om Helsingfors startade sitt arbete 2010. Finska motorsportförbundet som är en av delägarna i anläggningen bad då den världsomnämnda bandesignern Apex Circuit Design Ltd att ta fram en hel motorsportanläggning som klarar av alla krav vad gäller F1, MotoGP samt övriga gener för tävlingsverksamhet på högsta nivå.

se.kymiring.fi

Ljungbyheds motorbana

Ljungbyheds Motorbana, tidigare mer känt som flygflottiljen F5, är numer ett center för konferens och event. Ljungbyheds Motorbana drivs av MOM Events, som är ansvariga för bokning och drift av Ljungbyheds Motorbana och eventområdet på Ljungbyhed Park.

ljungbyhedsmotorbana.se

Knutstorp

Ring Knutstorp är södra Sveriges centrum för racing och motorentusiasm och välkomnar årligen tusentals besökare som gästar för att lära sig, testa sina körkunskaper och för att skåda storslagen racing. Vi är stolta över vår 2 kilometer långa bana och vår får ständigt beröm för sträckans utmanande form. Här kör vi våra stora lopp och har nästan varje dag förare från alla bakgrunder som testar sina kunskaper i både bil och på motorcykel.

ringknutstorp.com

Sviestad

Sviestad, eller Linköpings Motor Stadion är en teknisk bana som utmanar dig som förare på fler sätt än du först kan ana. Vill du träna körteknik och samtidigt ha otroligt roligt är denna banan platsen för dig, väl värt ett besök eller flera när du fastnar för den!

lms.se

Kinnekulle Ring

Kinnekulle Ring är en snabb och teknisk racerbana belägen på Kinnekulle i Götene kommun, cirka 20 kilometer från Lidköping

kinnekulle-ring.se