Karlskoga Motorstadion

Karlskoga Motorstadion eller som den allmänt kallas ”Gelleråsen” är den äldsta banan i Sverige, unik tack vare det faktum att du kan se hela banan från alla publik områden. Banan är också den enda banan som har en scoreboard så att publiken hela tiden kan följa resultatet.

www.karlskogamotorstadion.com

Mantorp Park

Mantorp Park är Sveriges främsta motorsportanläggning och här arrangeras varje år ett stort antal motorevenemang, varav några tillhör de största i Sverige och Europa.

www.mantorppark.com

Rudskogen Motorsenter

Rudskogen anses idag som en av Nordens mest utvecklade motorsport center. En depå och bana i senaste klass med fina faciliteter. Banan sträcker sig 3237 meter och har en del större nivåskillnader, för dig som vill åt en körupplevelse utöver det vanliga är Rudskogen ett måste.

www.rudskogen.no

Kymi Ring

Anläggningen som ligger cirka 10 mil öst om Helsingfors startade sitt arbete 2010. Finska motorsportförbundet som är en av delägarna i anläggningen bad då den världsomnämnda bandesignern Apex Circuit Design Ltd att ta fram en hel motorsportanläggning som klarar av alla krav vad gäller F1, MotoGP samt övriga gener för tävlingsverksamhet på högsta nivå.

se.kymiring.fi